Goat’s Cheese Chicken Rolls

Inaugura-se hoje uma rúbrica semanal de sugestões de cozinha Finlandesa. Espero que gostem!

goats_cheese_chicken_rolls_photo_by_teppo_johansson.jpg

  • 4 chicken fillets

  • 1 jar (150 g) soft goat’s cheese

  • Fresh thyme and basil, chopped

  • 50 ml rape-seed oil

  • Salt, pepper

  • Some butter or margarine

  • Breadcrumbs

Cut the chicken fillets with a sharp knife from one long side like opening a book. Lightly pound with your knuckles. Mix the chopped herbs with the oil and combine with the goat’s cheese, season with salt and pepper. Share the cheese mixture over the chicken fillets and roll them. Fasten with a toothpick.

Place the fillets into a buttered baking dish the seam downwards. Bake at 200°C (400F) for about 40 minutes. Sprinkle with breadcrumbs towards the end of the baking. Serve with pasta or potatoes.

Anúncios
Esta entrada foi publicada em Genéricos. ligação permanente.

Deixe uma Resposta

Preencha os seus detalhes abaixo ou clique num ícone para iniciar sessão:

Logótipo da WordPress.com

Está a comentar usando a sua conta WordPress.com Terminar Sessão /  Alterar )

Google photo

Está a comentar usando a sua conta Google Terminar Sessão /  Alterar )

Imagem do Twitter

Está a comentar usando a sua conta Twitter Terminar Sessão /  Alterar )

Facebook photo

Está a comentar usando a sua conta Facebook Terminar Sessão /  Alterar )

Connecting to %s